Optredens

K2 en 2K2L zijn te boeken via het contactformulier op deze site. Vraag naar de voorwaarden........

K2 /2K2L beschikt over een eigen geluidsinstallatie.........

Als zangduo K2 (en als 2K2L) brengen we voor 99% een Grunnegs Repertoire. We zingen over van alles wat je in het leven tegenkomt, van 'dou tot nou' en natuurlijk over ons mooie Grunnen.

 

We treden op als:

- K2
- K2 + (dan doet Eltje Doddema ook mee)
- 2K2L (met Eltje Doddema en Harm Tabak)

 

Ons programma is volledig middag / avondvullend en ons optreden is ca 2x een uur.

 

Het is niet alleen zingen wat de klok slaat. Korte verhaaltjes / anekdotes ondersteunen het muzikale gedeelte, interactief met het publiek.

   


Nu ook tuinconcerten

Zomer, een goed voor of najaar? Tijd om lekker in de tuin te genieten van het mooie weer. Maar ook om te kunnen genieten van een optreden van K2. Het werkt eenvoudig. We bespreken de voorwaarden met u en u bent vrij om mensen uit te nodigen / entree te heffen. Afhankelijk van de locatie zal er even contact moeten worden gelegd met de gemeente ivm meldplicht klein evenement.

Nieuwsgierig? Even via het contactformulier op de site contact leggen en we nemen contact met u op.

Nu ook huiskamerconcerten

In de beslotenheid van uw eigen huiskamer of een andere besloten ruimte voor een 'kleiner' publiek? We doen ook huiskamerconcerten, waarbij we zo 45 minuten komen optreden. Onversterkt qua zang, voor max 25 personen.

 

Ook leuk bij jubilarissen of bij verjaardagen

Boekingen / Management

Bart Kruizinga

0031 597 532517

Zangduo.k2@gmail.com

PORTFOLIO

Voor een overzicht van de locaties waar we al hebben opgetreden, zie Agenda. Daar staan de toekomstige optredens en die, die we al gedaan hebben.